Interieur & Styling

Heb je eindelijk jouw droomhuis gevonden en ga je aan de aan de slag met het inrichten van je nieuwe woning? Vind je dat jouw interieur toe is aan een restyling? Of ben je op zoek naar een nieuwe bank, badkamer of keuken? Kom dan naar het WoonEvent Uden | Meierijstad. Daar vind je volop tips, advies en informatie over interieur en styling.

Vakmensen vertellen hoe je in een paar stappen jouw ideale badkamer kunt samenstellen. Of hoe je de keuken kunt inrichten die helemaal voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Hoe je weg kunt dromen in het bed dat bij jou past. En wat de nieuwste trends en kleuren zijn voor vloeren en gordijnen. Wil je hulp en advies bij het inrichten van jouw woning of bedrijfspand? Ook dat kan. Specialisten en vakmensen op het gebied van interieur en stijl helpen je graag verder.

Vraag je je af hoe je je woning sfeervoller en aantrekkelijker kunt maken met een haard of kachel naar eigen smaak en stijl? Of heb je meer zin in een frisse duik of een ontspannende sauna? Ook voor jacuzzi’s, zwembaden en sauna’s ben je bij het WoonEvent Uden | Meierijstad aan het juiste adres.

Volg ons op Facebook en Twitter!
Ontwerp & Realisatie
Regenmakers Reclamestudio