Droomhuis gezocht!

Op zoek naar een nieuwe woning? Of voor het eerst aan het rondkijken op de woningmarkt? Kies je voor wonen in het groen of liever een meer stedelijke omgeving? Weet je nog niet of je wilt gaan kopen of huren? Of bent je op zoek naar een kavel en wil je gaan bouwen in eigen beheer? Het WoonEvent Uden | Meierijstad biedt een breed beeld van het woningaanbod en de nieuwbouwmogelijkheden in de regio.

Je vindt op het WoonEvent tips en informatie op het gebied van kopen, huren en bouwen. Onder meer makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties zijn aanwezig en helpen je graag verder. En wil je weten welke woning voor jou bereikbaar is? Dan kun je terecht bij financieel adviseurs, specialisten op het gebied van hypotheken of notarissen.

Het Woonevent Uden | Meierijstad biedt aanbod en expertise onder een dak. En je kunt meteen kennis maken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en woninginrichting. Je kunt je bezoek aan het Woonevent Uden | Meierijstad ook combineren met de Open Huizen Dag, die ook op 1 april 2017 plaats vindt.

Volg ons op Facebook en Twitter!
Ontwerp & Realisatie
Regenmakers Reclamestudio